Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

YYÜ' de Sulu Boya Resim Sergisi Açıldı

YYÜ' de Sulu Boya Resim Sergisi  Açıldı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi  (Van YYÜ) Eğitim Fakültesi'nde düzenlenen "Dünden Bugüne" adlı resim sergisinin açılışını Rektör Prof. Dr. Peyami Battal gerçekleştirdi.
 Van YYÜ eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'nden mezun Yusuf Han'ın kişisel sulu boya sergisi  Mahire Bal Sergi Salonunda resim severlerin beğenisine sunuldu. Serginin açılış kurdelesini kesen YYÜ Rektör Prof. Dr. Peyami Battal resim bölümünden çıkan sergilerin etkileyici olduğuna dikkat çekti. Resim bölümünden mezun olan öğrencilerin birer sanatçı olarak hayatlarına devam ettiğini söyleyen Rektör Battal kişisel sergisini açtığı Yusuf Han'ı tebrik etti. Konuşmanın ardından sergiyi gezen Rektör Battal, Han'dan resimler hakkında bilgi aldı.
Sergiye Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Çelik, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Sulu boya çalışmalardan oluşan 30 eser bir hafta boyunca sanat severlerin beğenisine açık olacak.