Rektör Battal SMS Kampanyasına En Çok Destek Veren 3 Kişiye Kitap Verdi - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

Rektör Battal SMS Kampanyasına En Çok Destek Veren 3 Kişiye Kitap Verdi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörlüğü'nün başlattığı SMS burs kampanyasına en çok bağış yapan 3 kişiye Prof. Dr. Peyami Battal kitap hediye etti.
YYÜ Rektörlüğünün ihtiyaç sahibi öğrenciler için başlattığı SMS burs kampanyasına destek giderek artıyor. Son bir ay içinde üç farklı GSM operatörlerine mesaj atarak SMS kampanyasına katılıp en çok bağışta bulunan 3 kişiyi makamında kabul eden Rektör Prof. Dr. Peyami Battal yardımseverleri ödüllendirdi. Öğrencilere burs desteğinde bulunan Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Yayla, Arş. Gör. Hasan Üzmüş ve  Bilgin Berge'ye teşekkür eden Rektör Battal, "Üniversite olarak kampanyamıza gösterilen bu ilgiden memnunuz. Ben buradan herkese tekrar çağrıda bulunmak istiyorum. Burs kampanyamıza tüm operatörlerden 1465'e mesaj atarak destek olabilirsiniz. En çok bağışı yapan arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Konuşmanın ardından en çok bağış yapan 3 kişiye kitap hediye eden Rektör Battal bağışçılarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Programa YYÜ Vakfı Başkanı Adnan Selçuk'da katıldı.