Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

YYÜ'de Güç Birliği Platformu Paneli Yapıldı

Van'ın Kurtuluşunun Yüzüncü Yılında yapılacak 100 etkinlik kapsamında Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi tarafından düzenlen  "Bir Yerel ve Sosyal Kalkınma Modeli Olarak Van Güç Birliği Platformu" paneli yapıldı.
İktisadi ve İdari Bilimler fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen panele konuşmacı olarak katılan Prof. Dr Beşir Atalay ve Prof. Dr. Mithat Melen Van'da bir çok ortak paydaşın bir araya geldiği Güç Birliği Platformu hakkında dinleyenlere bilgiler verdi. Yaklaşık iki saat süren programda panelistler; öğrenciler ve katılımcılardan gelen soruları cevapladı.
Panale YYÜ Rektörü Peyami Battal, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, fakülte dekanları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.