YYÜ'de "Demokrasi, Sivil Toplum ve Özgürlükler" Söyleşisi Yapıldı - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

YYÜ'de "Demokrasi, Sivil Toplum ve Özgürlükler" Söyleşisi Yapıldı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde  (YYÜ)İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından "Demokrasi, Sivil Toplum ve özgürlükler" konulu bir söyleşi düzenlendi.
Van YYÜ İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen "Demokrasi, Sivil Toplum ve Özgürlükler" konulu söyleşi  Yıldız Teknik Üniversitesi İİBF öğretim Üyesi Prof. Dr  Ömer Çaha tarafından verildi.
Van'ın Kurtuluşunun 100 Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşi programında  Prof. Dr. Çaha demokrasi, sivil toplum ve özgürlükler konusunda bir sunum yaptı. Yaklaşık 2 saat süren söyleşi öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılmasıyla sona erdi.
Programa İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reha Saydan, Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Menaf Turan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.