YYÜ'de "Ermeni Meselesi" Paneli - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

YYÜ'de "Ermeni Meselesi" Paneli

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) Güvenlik Meslek Yüksek Okulu'nda "Ermeni Meselesi" başlıklı bir panel organize edildi.
Van'ın Kurtuluşunun 100. Yılında 100 etkinlik programı kapsamında YYÜ Güvenlik Meslek yüksek Okulu tarafından "Ermeni Meselesi" konulu bir panel gerçekleştirildi.
Azerbaycan Beynelxalg Diaspor Merkezi (BDM) Genel Başkanı Dr. İsmail AĞAYEV ve Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey ve ASİMDER Doğu ve Güneydoğu Bölge Temsilcisi İrfan Ermiş'in katıldığı konuşmacı olarak katıldığı "Ermeni Meselesi" konulu barkovizyon ve  panel Mühendislik Fakültesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.
Panelin açılış konuşmasını yapan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Yusuf Uzun Van'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı nedeniyle çeşitli alanlarda çok sayıda etkinlik düzenlediklerini hatırlatarak bu panelin Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Sunumların ardından başlayan panel soru-cevap bölümüyle sona erdi.