YYÜ Masa Tenisi Takımı Aldıkları Kupayı Rektör Battal'a Takdim Etti - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

YYÜ Masa Tenisi Takımı Aldıkları Kupayı Rektör Battal'a Takdim Etti

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Masa Tenisi Takımı Van Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Valilik turnuvasında ikinci oldu. İkincilik kupasını YYÜ Rektörü Pr.f Dr. Battal'a sunan tenis takımı üyeleri Samsun'da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına katılacak.
Van YYÜ personelinden oluşan Masa Tenisi Takımı Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Valilik turnuvasında ikinci oldu.
Takım üyelerini makamında kabul eden YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal öğrencilerinin kazandığı başarılardan sonra personelin de masa tenisinde elde ettiği başarının kendilerini mutlu olduğunu ifade etti.
YYÜ Genel Sekreteri Prof Dr. Yusuf Uzun, Masa tenisi takımı üyeleri ve Eğitim Fakültesi akademisyenleri Dr. Öğretim Üyesi Salih Çibuk,  Öğr. Gör. Kerem Yamaç, Öğr. Gör. Muhammed Ranjberi aldıkları kupayı Rektör Battal'a sunarak Samsun'da yapılacak turnuva da Van'ı temsil edeceklerini söylediler