YYÜ'de 100. Yıl Öğrenci Şenliği Düzenlendi - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

YYÜ'de 100. Yıl Öğrenci Şenliği Düzenlendi

YYÜ'de 100. Yıl Öğrenci Şenliği  Düzenlendi

VAN YYÜ Öğrenci Toplulukları tarafından organize edilen “Van'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılında 100.Yıl Öğrenci Şenliği” Kampüste gerçekleştirildi.
Van YYÜ Sahil'inde gerçekleştirilen şenlikte; Etaplı Bisiklet Yarışı, Plaj Futbolu, Play Voleybolu, Dragon Yarışları, Çuval Yarılı ve Balon Yarışı  ve Açık Amfi'de;  Doğaçlama Tiyatro, Zumba, Dj, Karoeke, Hatıra Pankartı ve Rock Konseri  etkinliklerle öğrenciler doyasıya eğlendi.

Bilimsel Araştırma Topluluğu, Bisiklet Topluluğu, Coğrafya Topluluğu, Empati Psikolojik Danışma Topluluğu, Farkındalık Topluluğu, Güzel Sanatlar Topluluğu, İnovatif Girişimciler Topluluğu, Ombudsmanlık Topluluğu, Rock Topluluğu, Sağlıklı Yaşam ve Fiziksel Aktivite Topluluğu, Tiyatro Topluluğu ve  Öğrenci Konseyi'nin emeği ile gerçekleştirilen aktiviteler büyük beğeni aldı.