• Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Facebook Sayfası

27-30 Eylül 2018 - Van/Türkiye
www.iwact.org

Değerli Bilim İnsanları,

Kapitalizm üzerinden çoğaltılan, ticari ve metasal bir boyut kazanan turizm, doğru yönetilmesi gereken sektörlerden biridir. Şüphesiz bunun için yeni araştırmalara ve yeni arayışlara ihtiyaç vardır. İyilik, hakikat ve bilgi gibi dünyanın üstün değerleriyle uğraşmak ve bunları çoğaltmakla görevli olan bilim insanları, uluslararası organizasyonlarda turizmin sürdürülebilirliğini tartışmak ve yeni yaklaşımlar geliştirmek için bir araya gelmektedirler. Kendilerini bu ortamlarda daha özgür hisseden akademisyenler, bilgilerine ilaveler yapabildikleri gibi düşüncelerini paylaşma fırsatı da yaratırlar. İkincisini düzenleyeceğimiz Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi bu amaca hizmet etmek için gerçekleştirilen bir organizasyondur.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde 27 - 30 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan, "II. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi" (IWACT’18) Düzenleme Kurulu adına, turizme gönül vermiş ve her düzeyde katkı sunan bilim insanlarımızı bilginin paylaşılarak çoğaltıldığı dostluk şölenine davet etmekten onur duyarım.

Prof. Dr. Faruk ALAEDDİNOĞLU
Kongre Başkanı

Not: Kongremiz, 9. Van Turizm ve Seyahat Fuarı ile eşzamanlı olarak Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Özet Bildiri Son Gönderim Tarihi:                    18 Mayıs 2018
Kabul Edilen Özet Bildirilerin Duyurulması:      11 Haziran 2018